DRAG RACE MERCEDES ML 63 vs Ferrari FF

ALBANIAN RACING GARAGE eshte kanal i ri ne youtube qe meret me makinat e shpejta dhe garuese te tipit drag dhe shume te tjera , na ndihmoni duke ndjekur neve poashtu ne te njejten kohe duke u kenaqur duke shikuar videot me te reja te garuesve Shqiptar , ju faleminderit per perkrahjen!
Video Rating: / 5

AMG = 12.3 sec
FF = 11,7 sec
Schaut in unser VW Forum http://www.vw4ever.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.